perjantai 22. lokakuuta 2010

Onnittelukortti

Tein tälläisen pirteän värisen kortin tuttavalleni, koska hänellä on syntymäpäivä marraskuussa jolloin on synkkää ja ajattelin, että tämä piristäisi varmasti :)


Tänne meillekin on tullut nyt ensilumi ja näyttää siltä että pysyvästi :DD

tiistai 19. lokakuuta 2010

Ompelua pienen tauon jälkeen :-D

Sain valmiiksi kesäisen tildan, vaikka melkein joka blogissa on jo jotain jouluista :DD No kohta minäkin täällä väsään jouluisia tildoja, kun saan "satumainen talvi" tilda kirjan ja viimeistään kun alan tekemään joulukortteja. Lomalla menen katsomaan tarvikkeita kortteihin ja ostamaan lisää kankaita :)))

maanantai 18. lokakuuta 2010

Pipo

Innostuin neulomaan pipon novitan ohjeella, kun löysin kaupasta tätä ihanaa lankaa jossa on paljetteja ♥ Muutaman kerran jouduin sitä purkamaan ennen kuin se tuli sellainen että itse tykkäsin :D
Tässä on ottamiani kuvia ihanista syksyn maisemista ja värikkäistä puista.

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Heipparallaa =)

Muutama viikko vierähtäny viime postauksesta. Kaikenlaista koulu hommaa ja harrastuksia on ollu, ettei käsitöille ole enää niin paljon aikaa kuin kesälomalla. Olen silti aloittanu ristipistotyötä, ja neulomista ja vähän muutakin, mutta kaikki työt vielä alkutekijöissä, niin ei ole ollut mitään julkaistavaa. Toivottavasti kun syysloma alkaa saan jotain valmiiksi ja pääsen näyttäämään sen teille :) Koulussa leivoin tälläisen lettileivän :DD ja oli pakko laittaa se tänne, kun niin erikoinen on!